Om Oss

RESEBYRÅ/KONTOR

Anita Olovsson

Anita Olovsson

bertil

Bertil Magnusson

transpHISTORIA
Olofssons Busstrafik AB är ett familjeföretag grundat av John Olofsson år 1926 från Fjärås.

BUSSAR
Olofssons Busstrafik AB har idag 3 bussar i storlek från 47-55 personer. Långfärdsbussarna är helturistbussar med säkerhetsbälte, alkolås, toalett, DVD/VHS, kaffekokare, kylskåp, aircondition mm.

Våra chaufförer är stolta över sin yrkesskicklighet. Slingrande vägar, hektisk storstadstrafik eller tempofylld Autobahn; vartsomhelst rattar de sin buss med lika stor säkerhet.

EGET RESEPROGRAM
Varje år i februari utkommer vårt reseprogram. Programmet innehåller bl.a. utlandsresor, Nordenresor, endagsresor, teaterresor, gruppresor mm. Olofssons Busstrafik AB skräddarsyr (hotell ~ måltider ~ studiebesök, etc.). Vi utför även resor för företag, pensionärsföreningar, skolor, studiecirklar och dyl. både endags- och flerdagsresor inom Sverige och utlandet. Olofssons Busstrafik AB utför också beställningstrafik som bara gäller transportdelen.

PERSONAL
Personalen här hos oss består av chaufförer, kontorister och reseledare.

I trafik har både herrar och damer många års erfarenhet av både in- och utrikes trafik. När någon kommer som ny till oss får han/hon åka med som andrechaufför de första resorna ihop med någon som har kört förr. Ni kan med andra ord lita på våra chaufförer, som med många års erfarenhet, borgar för ett väl och säkert utfört uppdrag.

Vi har vår resebyrå/kontor och vi har chaufförer/guider som är ute och åker land och rike kring för det mesta. Alla bokningar och reseupplägg sköts av resebyrån/kontoret.

Sammanfattat har vi en samling glada människor som har förstått det här med service och älskar sitt jobb, trevliga resenärer och roliga resor!

transpVi är medlemmar i följande branschorganisationer:

t1  br