Välkommen

1Varmt välkommen till oss på G. O. Buss och Olofssons Busstrafik

”Den som reser har något att berätta….”

Vi har nu nöjet att presentera årets resor! I årets program har vi många nya fina resmål att erbjuda, både när det gäller dagsturer och flerdagarsturer… men vi har också kvar många av de resmål som för oss har blivit s.k. klassiker. Vår målsättning är att satsa på kvalité och personlig service!

Vi väljer våra hotell, mat- kaffe och besöksställen med största omsorg. Vi åker i moderna turistbussar med vana yrkeschaufförer och kunniga reseledare som trivs med sitt arbete och gärna delar med sig av sina kunskaper. Vårt motto är nöjda resenärer och det har vi genom årens lopp fått bekräftat genom så många återkommande resenärer, därför fortsätter vi i samma anda som tidigare med inriktning på kvalité och personlig service!

Gruppresor

Vi kan, förutom de i katalogen färdiga resepaketen, också erbjuda förslag på resor för grupper. Din förening, företag, klubb, skola, symöte eller annan grupp har kanske tänkt göra en utflykt. Vi kan då arrangera just den resa som passar Er bäst: kvällstur, en- eller flerdagarsresor. Låt oss ge Er hela reseförslag, vi har flera förslag färdiga. (Se separat program = gruppresor)

Mindre grupper (som ej fyller egen buss), är mycket välkomna med på våra ordinarie resor som finns i programmet. Naturligtvis ger vi Er grupprabatter också.